top of page

NEWS

Morgensang med Kaya og Ole!

Fra Onsdag d.12 August 2020 kan du hver morgen synge med Kaya og Ole på DR1 og i Radioens P2 kl.9.05 i hverdage og kl.10.03 i weekenden. Det musikalske makkerpar har overtaget værtsskabet efter Phillip Faber, og vil fortsætte den populære morgensang helt hen til December 2020. Programmerne vil udvikle sig og få nye tiltag, som fællessang med skoler, og mere målrettet indhold og sange i weekenderne, til børne familierne. Sangene vil være kendte sange, gamle som nye, traditionelle højskole sange og salmer, samt nyere dansk musik. 

DR-0537897.jpg
KAYA BRÜEL synger JOMFRU ANE BAND

 

Hvem husker ikke Plutonium og Rock Me Baby fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. 

Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fælleskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80'erne, har det været muligt at opleve sangene. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og som tåler en gentagelse i dagens Dansmark. Med en lille akustisk besætning bestående af guitar og klaver, spilles sangene på bedste højskole manér. Og man må gerne synge med!

Kaya Brüel.jpg
bottom of page